Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε η έφεσή του - Απελαύνεται από την Αυστραλία

Την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε το δικαστήριο της Αυστραλίας, μετά από ένα πολυήμερο δικαστικό...πινγκ-πονγκ με τις Αρχές της χώρας

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε η έφεσή του - Απελαύνεται από την Αυστραλία

Την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε το δικαστήριο της Αυστραλίας. Οι συνήγοροι του Νόβακ Τζόκοβιτς και της αυστραλιανής κυβέρνησης κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους στην δίκη διάρκειας 5 ωρών που έκρινε τελικά την απέλασή του απο την Αυστραλία, μετά απο ένα «σίριαλ» αρκετών ημερών.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την έφεση του Σέρβου τενίστα, αφού ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ, υποστήριξε ότι η παρουσία του θα πυροδοτούσε ταραχές στη χώρα, καθως εμπνέει το κίνημα των μη εμβολιασμένων.

Ο ανώτατος δικαστής Τζέιμς Άλσοπ ανακοίνωσε την απόφαση και πρόσθεσε οτι ο αθλητής θα πληρώσει τα έξοδα. Οι πλήρεις λόγοι για την ετυμηγορία θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η απόφαση είναι μια σημαντική ήττα για την προσπάθεια του Τζόκοβιτς να κατακτήσει για 10η φορά το Aυστραλιανό Open και τον 21ο τίτλο του σε γκραν σλαμ.

Ο «Νόλε» θα πρέπει να αναχωρήσει από την Αυστραλία με την πρώτη διαθέσιμη πτήση της εταιρίας που θα επιλέξει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτη φάση δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά θα μεταβεί στο Κατάρ. Αντιμετωπίζει επίσης τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved