Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πιο «μαύρη» σελίδα της ζωής του – «Έχει μετανιώσει», λέει ο δικηγόρος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής για την υπόθεση του revenge porn που έπεσε σαν «βόμβα» στον χώρο της τηλεόρασης. Τι δηλώνει ο δικηγόρος του, Γιώργος Δακουράς, για τη μεταμέλεια του παρουσιαστή και τη βοήθεια που ζήτησε όταν αντιλήφθηκε τις πράξεις του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πιο «μαύρη» σελίδα της ζωής του – «Έχει μετανιώσει», λέει ο δικηγόρος του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το μεσημέρι της Τρίτης (28.12), είναι στο σπίτι του καθώς αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Στον γνωστό παρουσιαστή επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιώργο Δακουρά, παρουσιάζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Ο κ. Δακουράς μιλώντας στην εκπομπή «Tlive», στον Alpha, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να έχει αποκομίσει κέρδος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την ανάρτηση των επίμαχων βίντεο με τις καταγγέλλουσες σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ επισήμανε πως ο ίδιος ο παρουσιαστής έχει αντιληφθεί το μέγεθος του αδικήματος που διέπραξε και παρουσιάζεται ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved