Υπόθεση Μαντλίν: Η Σκότλαντ Γιαρντ συνεχίζει τις έρευνες - Δεν είναι νεκρή λένε Βρετανοί ντετέκτιβ

Η ομάδα της Σκότλαντ Γιάρντ που ασχολείται με την υπόθεση Μαντλίν, εξακολουθεί να αναζητά ίχνη της, παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί εισαγγελείς επιμένουν ότι είναι νεκρή.

Υπόθεση Μαντλίν: Η Σκότλαντ Γιαρντ συνεχίζει τις έρευνες - Δεν είναι νεκρή λένε Βρετανοί ντετέκτιβ

Οι ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιαρντ που συμμετέχουν στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία Operation Grange εξακολουθούν να εργάζονται με βάση την πιθανότητα ότι η μικρή Μάντλιν Μακ Καν είναι ζωντανή.

Οι γερμανικές αρχές την ίδια ώρα θεωρούν βέβαιο ότι ο παιδόφιλος Κριστιάν Μπρικνερ, 43 ετών, απήγαγε και σκότωσε τη Μάντλιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς απο θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007.

Σε όλες σχεδόν τις ενημερώσεις από τότε που κατονομάστηκε για πρώτη φορά ο Μπρικνέρ τον Ιούνιο του 2020, ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος ηγείται της έρευνας, είπε ότι η αστυνομία έχει αρκετά στοιχεία για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγές ωστόσο επιβεβαίωσαν στη MailOnline: «Η Επιχείρηση Grange της Mητροπολιτικής Αστυνομίας εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση. Σαφώς οι βρετανικές αρχές έχουν πιο ανοιχτή σκέψη από ό,τι οι γερμανικές προς το παρόν. Οι γονείς της Mάντλιν πάντα έλεγαν ότι αν τους

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved