Ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, φερόταν σεξιστικά

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, φερόταν σεξιστικά

Ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για τον καταγγελόμενο, ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει το ίδιο όνομα με τον πρώην παρουσιαστή.

«Δεν είχαμε επαφές γιατί ήταν πάρα πολύ διαφορετικές οι ζωές μας. Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μιλάει για ενήλικα, να μην παρεξηγηθώ. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχει αναλάβει ο αδερφός του ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε, «δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά, δεν θα ήθελα να τον συναντήσω».

Νέα καταγγελία για ερωτικά βίντεο- «Είδα μια νέα κοπέλα που έκλαιγε»

Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για μια νέα καταγγελία που του έγινε το βράδυ της Δευτέρας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Έχω καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και είναι πολύ σοβαρή» είπε ο

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved