Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 24' 46" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 03' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 14° 22' 55" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 17' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 24' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 45' 54" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 07' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 31' 33" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 30' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 59" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 17' 47" ΤΑΥΡΟΣ

Συνταγή για γλυκόξινο χοιρινό και πουρές αγκινάρας από τον Άκη Πετρετζίκη

Συνταγή για γλυκόξινο χοιρινό και πουρές αγκινάρας από τον Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά

Για το χοιρινό
κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
ξύσμα γκρέιπφρουτ, από 1 γκρέιπφρουτ
χυμό γκρέιπφρουτ, από 1 γκρέιπφρουτ
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
50 γρ. μουστάρδα, απαλή
3 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
2 1/2 κιλά μπριζόλες χοιρινές, λαιμό
πορτοκάλι
2-3 κλ. δεντρολίβανο
Για τον πουρέ αγκινάρας
750 γρ. αγκινάρες, κατεψυγμένες
80-1000 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. λάδι τρούφας
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Για το σερβίρισμα
πιπέρι
ελαιόλαδο
ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved