Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αν είστε θύματά του επικοινωνήστε μαζί μου λέει η πρώην σύντροφός του»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία που έκανε κατά του παρουσιαστή, αναφερόμενη και στο γεγονός ότι κάποιοι ψάχνουν τα «ροζ» βίντεο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αν είστε θύματά του επικοινωνήστε μαζί μου λέει η πρώην σύντροφός του»

Ειδικότερα, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε στo Σταρ: «Βλέπω ότι κάποια site δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό. Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, δηλώνει ότι δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία από προφίλ του Στάθη. Δεν έβαζε ποτέ ολόκληρα πρόσωπα, πάντα τα έκοβε κάπως. Απλά είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω. Οπότε είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν. Ευχαριστώ και εσάς και όλο το κανάλι για τη σωστή δημοσιογραφική σας έρευνα».

Επίσης δήλωσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα κορίτσια που έχουν βρεθεί στη θέση μου. Όποια κοπέλα έχει βιντεοσκοπηθεί με τον Στάθη και φοβάται ότι έχει διαρρεύσει και δικό της υλικό, να επικοινωνήσει μαζί μου καθώς έχω στοιχεία και για τα άλλα βίντεό του. Επικοινώνησα με δυο κοπέλες που τη μία την αναγνώρισα, μένει στο εξωτερικό, έχει φτιάξει τη ζωή της και δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση. Και με μια άλλη που είμαι σίγουρη ότι είναι εκείνη σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει αλλά δεν το παραδέχτηκε. Φαντάζομαι είναι και σοκαριστικό να σε παίρνει τηλέφωνο κάποια άγνωστη και να σου λέει όλα αυτά. Τώρα όμως που τα είδε, ας πάρει την απόφαση να μιλήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων».

«Είδα χθες ότι στο δελτίο βγάλατε

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved