Συνταγή για ριζότο κολοκύθας με γκοργκοντζόλα από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά





















2 κ.σ. ελαιόλαδο



1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



2 κ.σ. φύλλα θυμαριού



280 γρ. ρύζι αρμπόριο



100 γρ. κρασί λευκό



250 γρ. πουρέ κολοκύθας



αλάτι



πιπέρι



1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο



800 γρ. νερό



150 γρ. γκοργκοντζόλα



100 γρ. ραντίτσιο







Για το σερβίρισμα



φύλλα θυμαριού



πιπέρι

























Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved