Συνταγή για ζαμπονοτυροπιτάκια βολοβάν από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά









Για τη σφολιάτα



750 γρ. φύλλα σφολιάτας, (2 φύλλα)



1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό







Για τη γέμιση



2 κ.σ. ελαιόλαδο



1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



100 γρ. ζαμπόν



100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη



3 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη



2 κ.σ. φύλλα θυμαριού



50 γρ. τυρί κρέμα



αλάτι



πιπέρι







Για το σερβίρισμα



φύλλα θυμαριού















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved