Κακοκαιρία: Έρχεται ο καιρός του βοριά – Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για τα Χριστούγεννα

Στη νέα αλλαγή του καιρού με την κακοκαιρία να έχει πλέον ως χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και το κρύο αναφέρθηκε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Κακοκαιρία: Έρχεται ο καιρός του βοριά – Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για τα Χριστούγεννα

Στα δύο θα χωριστεί τις επόμενες ημέρες η Ελλάδα όσον αφορά τον καιρό και τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν όπως εξήγησε το πρωί της Δευτέρας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί στις περιοχές ανατολικά της Πίνδου ενώ αντίθετα «θα ηρεμήσει η δυτική Ελλάδα». Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του καιρού ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για «βοριάδες, κρύο και πολλές βροχές στα ανατολικά και γι’ αυτό θέλει προσοχή η Εύβοια».

Όσον αφορά, δε, την Αττική ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτίμησε ότι οι χιονοπτώσεις ενδέχεται να φτάσουν και μέχρι την Πάρνηθα καθώς το οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό των προηγούμενων 24ωρων έχει απομακρυνθεί προς τη Μαύρη Θάλασσα αλλά μια νέα διαταραχή από τα βόρεια Βαλκάνια κινείται νοτιότερα φέρνοντας πολικής προέλευσης αέριες μάζες στην Ελλάδα.

«Πάμε στον καιρό του βοριά» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και έκανε λόγο για κακοκαιρία που περιμένουμε στις ανατολικές περιοχές ενώ καλύτερος θα είναι ο καιρός στα δυτικότερα τμήματα.

Για σήμερα, Δευτέρα, είπε ότι θα έχουμε αυξημένες συννεφιές προς Μακεδονία, Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο με καταιγίδες και χιονόνερο ενώ θα φτάσουμε τα 8 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 8 βαθμούς Κελσίου στα βορειότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved