Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το Newsbomb.gr στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας (pics+vids)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (5/12) οι ψηφοφόροι οδηγούνται στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν τον επόμενο ηγέτη του Κινήματος Αλλαγής

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το Newsbomb.gr στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας (pics+vids)

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, με τους υποψήφιους να δίνουν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σήμερα και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 (αν χρειαστεί δεύτερος γύρος), τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής εκλέγουν τη νέα ηγεσία, με τις κάλπες να έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί και η διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα και σας μεταφέρει τον παλμό της εκλογικής διαδικασίας.



Οι υποψηφίοι ως γνωστόν είναι με αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι:

α)Ανδρουλάκης Νίκος

β)Γερουλάνος Παύλος

γ)Καστανίδης Χάρης

δ)Λοβέρδος Ανδρέας

ε)Παπανδρέου Γιώργος

στ)Χρηστίδης Παύλος



Σύμφωνα με την ΕΔΕΚΠΑ, 840 κάλπες θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για 818 εκλογικά κέντρα σ΄όλη την Ελλάδα, σε καποδιστριακούς δήμους και τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.

Στις πρωτεύουσες νομών και σε άλλες πολυπληθείς πόλεις είναι φυσικό τα εκλογικά κέντρα να είναι περισσότερα. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν αρκετά περισσότερα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα. Ακόμη 22 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν για τους Αποδήμους σε 11 χώρες σε όλο το κόσμο με τα περισσότερα στη Γερμανία.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Ανδρέας Λοβέρδος - «Ήρθε η ώρα να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ»

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, προσήλθε λίγο μετά τις 08:00 σε εκλογικό τμήμα της Μεταμόρφωσης ώστε να ψηφίσει για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Ανδρέας Λοβέρδος - «Ήρθε η ώρα να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ»

Αισιόδοξος ο Ανδρέας Λοβέρδος για το αποτέλεσμα της κάλπης το βράδυ της Κυριακής (05/12)Intime News

Στη δήλωση που έκανε αμέσως μετά τη συμμετοχή του, τόνισε ότι «ήρθε η ώρα για να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά, να πάει μπροστά η δημοκρατική παράταξη. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις 212.000 που προσήλθαν στις κομματικές κάλπες το 2017».

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Χρηστίδης – «Ξημερώνει μία ημέρα αισιοδοξίας και δύναμης»

Στο κτήριο του δημαρχείου Αθηνών επί της Λιοσίων ψήφισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης προσήλθε στο εκλογικό κέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Νάντια, και την κόρη τους.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Χρηστίδης – «Ξημερώνει μία ημέρα αισιοδοξίας και δύναμης»

Ο κ. Χρηστίδης προσήλθε στο εκλογικό κέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Νάντια, και την κόρη τους.

«Είμαι πολύ ευδιάθετος και σήμερα είναι μία ημέρα γιορτής. Είναι μία μέρα δημοκρατίας και ο ήλιος λάμπει. Σήμερα δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Φώφη Γεννηματά που αν δεν ήταν εκείνη χωρίς τη δουλειά της και χωρίς τη τόλμη της, δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Σήμερα ξημερώνει μία μέρα αισιοδοξίας και δύναμης, μία ημέρα που θα τολμήσουμε να δημιουργήσουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής», είπε ο νεαρός υποψήφιος και εκ των στενότερων συνεργατών της Φώφης Γεννηματά.

«Πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά, χωρίς την όποια δε θα βρισκόμασταν εδώ. Χωρίς την προσπάθειά της, χωρίς τη δουλειά της, χωρίς την τόλμη της όλα τα προηγούμενα χρόνια…», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος ή κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved