«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Πάπα - 3.500 αστυνομικοί σε επιφυλακή, ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής για την διευκόλυνση της κίνησης του Πάπα Φραγκίσκου

«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Πάπα - 3.500 αστυνομικοί σε επιφυλακή, ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα έως και τη Δευτέρα, όταν και θα αναχωρήσει, ο Επίσκοπος και Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η επίσκεψή του, συμβολική, καθότι δεν θα παραγάγει αποτελέσματα σε επίπεδο διαχριστιανικών σχέσεων, ωστόσο, η επιμονή του να έλθει -ως λέγεται- και οι επαφές του δημιουργούν κλίμα καλής ανθρώπινης επικοινωνίας.

Σε επιφυλακή βρίσκεται σήμερα η Αστυνομία, η οποία έχει προγραμματίσει αυστηρά μέτρα ασφάλειας και Τροχαίας, λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για την υλοποίηση των μέτρων θα διατεθούν πάνω από 3.500 αστυνομικοί, όλων των υπηρεσιών και ειδικά της Τροχαίας, που έχει την ευθύνη να διασφαλίσει την ομαλή και γρήγορη μετακίνηση του Ποντίφηκα στις επισκέψεις που έχει περιλαμβάνει το πρόγραμμα του.

Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα έως τις 6 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ κατά την κίνηση της πομπής του Πάπα Φραγκίσκου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved