Η Δήμητρα Λιάνη «ξαναστόλισε» τον Γιώργο Παπανδρέου: Είναι εθνικός κίνδυνος

Την ημέρα της ονομαστικής εορτής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη από το Facebook, ξαναστόλισε τον γιο του και υποψήφιο για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη «ξαναστόλισε» τον Γιώργο Παπανδρέου: Είναι εθνικός κίνδυνος

Με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «μέγιστο εθνικό κίνδυνο», ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγαν ούτε Σημίτης και Βενιζέλος. Στην ανάρτησή της λέει μεγάλες αλήθειες οι οποίες είναι γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αλλά δυστυχώς κανένας πλην της Δήμητρας δεν τολμάει να πει δημοσίως.

Μήπως λέει ψέματα η κυρία Λιάνη - Παπανδρέου για τη στάση του ΓΑΠ στο προδοτικό σχέδιο Ανάν; Μήπως λέει ψέματα για την κάλυψη που παρείχε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ρεπούση; Η Δήμητρα μάλιστα αποκαλεί τον Γιώργο Παπανδρέου εθνομηδενιστή: «Σήμερα που οι εθνομηδενιστές, πρωτοστατούντος του γιού σου Γιώργου, ετοιμάζουν το τελειωτικό κτύπημα στο έθνος με την προδοσία- παραχώρηση της ελληνικής ΑΟΖ και των υδρογονανθράκων στη Τουρκία, επείγει όσο ποτέ άλλοτε η αναγέννηση της εθνικής στρατηγικής που εσύ χάραξες και αυτοί πρόδωσαν! Και τι δεν έκαναν για να ανατρέψουν το έργο σου... ».

Στην ανάρτησή της έγραψε αναλυτικά:

«Στη Κύπρο προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ ενάντια στα συμφέροντα του ελληνισμού. Όλα γίνονται μεθοδευμένα. Για να τυφλώσουν το λαό παραχάραξαν τα βιβλία της ιστορίας. Ε λοιπόν, αυτή που ανάλαβε το βρώμικο έργο, η Ρεπούση είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει την επίσημη πολιτική κάλυψη του Γιώργου και

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved