Κορονοϊός: «Γρίφος» το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος - Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις

Κορονοϊός: Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε περισσότερα για το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά επεσήμανε η Βάνα Παπαευαγγέλου.

Κορονοϊός: «Γρίφος» το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος - Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις

Με τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς από επιπλοκές του COVID να αυξάνονται στη χώρα μας συνεχώς, σε συνδυασμό με τις απαισιόδοξες προβλέψεις των ειδικών, το ερώτημα που «γεννάται» στο μυαλό των περισσότερων είναι πώς θα είναι η κατάσταση τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε το τι προβλέπουν τα μαθηματικά μοντέλα της κυβέρνησης για την εξέλιξη της πανδημίας και για το εάν θα κάνουμε Χριστούγεννα με τα πάντα ανοιχτά. Συγκεκριμένα, ο οδικός χάρτης για το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα έχει τρία ξεκάθαρα κυβερνητικά «Ναι».

Ελεύθερες μετακινήσεις από νομό σε νομόΤα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν κανονικά και για μη εμβολιασμένουςΑνοιχτή αγορά

Όπως είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου -στη χθεσινή ενημέρωση για τον κορονοϊό- τα ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα αγγίζουν τα 54.000 με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ίδια, η πίεση στο ΕΣΥ να συνεχιστεί για αρκετές εβδομάδες καθώς «θα αργήσουμε να δούμε κάμψη του αριθμού των καθημερινών θανάτων». Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 6.565 νέα κρούσματα, 78 θανάτους σε 24 ώρες, και 621 διασωληνωμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved