Σκάει νέα «βόμβα» με γνωστό ηθοποιό: Αντίστροφη μέτρηση για να κληθεί ως ύποπτος βιασμών κατά συρρόη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον 40χρονο ηθοποιό - Κλήθηκε ως ύποπτος για βιασμό κατά συρρόη και κατ’ εξακολούθηση

Σκάει νέα «βόμβα» με γνωστό ηθοποιό: Αντίστροφη μέτρηση για να κληθεί ως ύποπτος βιασμών κατά συρρόη

Ένα βήμα πριν την άσκηση δίωξης σε βάρος του βρίσκεται o ηθοποιός, με καριέρα στην Αμερική, αφού κλήθηκε ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση. Πλέον, ο 40χρονος έδωσε εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα που διενεργεί την προανάκριση της υπόθεσης και απάντησε σε όσα τον κατηγορούν οι τρεις μηνύτριες στις δύο μηνύσεις τους.

Οι συγκεκριμένες τρεις καταγγέλλουσες έχουν ήδη καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, ενώ ο φάκελος θα επιστρέψει στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με το εάν θα προχωρήσει στην άσκηση δίωξης σε βάρος του. Την ίδια στιγμή, στα χέρια του έμπειρου εισαγγελικού λειτουργού αναμένεται να φτάσει και μια ακόμη δικογραφία, που σχηματίστηκε από τρίτη μήνυση την οποία χειρίστηκε διαφορετική εισαγγελέας, προκειμένου να συνενωθεί με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο και των δύο προκαταρκτικών ερευνών έχουν καταθέσει -σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕτΚ»- τουλάχιστον 5 πρόσωπα, τα οποία επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες των καταγγελλουσών, ενώ κάποια εξ αυτών φέρονται να καταγγέλλουν περιστατικά δικής τους προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας από τον ηθοποιό. Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, σε βάρος του ηθοποιού έχουν κατατεθεί συνολικά τρεις μηνύσεις από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδελφές, με όλες τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε στις 21 Ιουλίου από μια πασίγνωστη

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved