Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν, πήγαν σε ταβέρνα και μετά στην Αλβανία

Σε ταβέρνα στη λεωφόρο Πάρνηθας μετέβη μετά την ένοπλη επίθεση σε βάρος 39χρονου Αλβανού το ζευγάρι που ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα την 10η Οκτωβρίου 2021, στη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν, πήγαν σε ταβέρνα και μετά στην Αλβανία

Φαίνεται ότι οι δράστες, ένας 44χρονος και μία 35χρονη, συνέχισαν κανονικά… το πρόγραμμά τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Εγκατέλειψαν αιμόφυρτο το θύμα τους στην άσφαλτο και συνέχισαν κανονικά τη… βραδιά τους σε ταβέρνα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα για την ταυτοποίησή τους αναλύοντας τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Yaris, στο οποίο επέβαιναν. Από τις κάμερες ασφαλείας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας προέκυψε ότι το όχημα κινήθηκε μετά την επίθεση μέσω της λεωφόρου Κύμης προς την περιοχή των Αχαρνών και συγκεκριμένα κατέληξε σε γνωστό εστιατόριο επί της λεωφόρου Πάρνηθος.

Στις 6 Νοεμβρίου το Toyota των δραστών εντοπίστηκε στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα βρέθηκε σταθμευμένο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Το όχημα τέθηκε υπό επιτήρηση από μυστικούς αστυνομικούς της Ασφάλειας, μέχρι που μία 41χρονη από την Αλβανία

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved