«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση

Η εικαστικός από το Χαλάνδρι είχε εμμονή τόσο με τον γιατρό όσο και με τη σύζυγό του στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση

Τον βίο αβίωτο του είχε κάνει του οφθαλμίατρου Γ. Ν. η 49χρονη εικαστικός Κ.Τ. με αποκορύφωμα το χθεσινό καρτέρι έξω από το σχολείο του παιδιού τους όπου τον πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές.

Ο δικηγόρος του γιατρού, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, αποκάλυψε το παρασκήνιο της ολέθριας σχέσης και τον Γολγοθά που φέρεται να ανεβαίνει ο πελάτης του αλλά και η Αγγλίδα σύζυγός του την τελευταία δεκαετία.

Όπως λέει ο κ. Αλεξανδράκης, ο εντολέας του ταλαιπωρείται τα τελευταία 12 χρόνια με αυτή την υπόθεση έχοντας δεχθεί εκβιασμούς, απειλές και εξύβριση.

«12 χρόνια ταλαιπωρία. Τον εκβίαζε για να της δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί αλλιώς τον απειλούσε ότι θα πάει στους δικούς του, στη γυναίκα του, ότι θα βγει στα κανάλια και άλλα τέτοια. Ο γιατρός αναγνώρισε το παιδί, το φρόντιζε αλλά αυτή συνέχιζε να τον απειλεί και τον εκβιάζει. Τελικά απηύδησε και κατέθεσε σε βάρος της μήνυση με αποτέλεσμα να καταδικαστεί».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved