Ωραιόκαστρο: Τι έδειχνε το βίντεο με το οποίο απειλούσαν τον Δήμαρχο - Ποιοι τον παρακολουθούσαν

Ωραιόκαστρο: Πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει η υπόθεση παρακολούθησης του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, από ιδιωτικούς ερευνητές.

Ωραιόκαστρο: Τι έδειχνε το βίντεο με το οποίο απειλούσαν τον Δήμαρχο - Ποιοι τον παρακολουθούσαν

Οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για να διευκρινιστεί με ακρίβεια η δράση τους και στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

Το βασικό ερώτημα που προκύπτει εύλογα στο άκουσμα της υπόθεσης είναι το ποιος έδωσε στους ιδιωτικούς ερευνητές την εντολή να παρακολουθήσουν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου. Η κατάθεση του 46χρονου ιδιωτικού ερευνητή στους αστυνομικούς ρίχνει άπλετο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, ο 46χρονος υπέδειξε στις αρχές ως ενορχηστρωτή της παρακολούθησης επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αντίπαλος του Παντελή Τσακίρη του ανέθεσε να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει τον Δήμαρχο σε περίπτωση που τον εντοπίσει σε καζίνο. Του πρόσφερε ως αμοιβή το ποσό των 20.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved