Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»

Τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισαν με το «αντίο» στην μητέρα τους – Παρόντες και οι φίλοι τους για να τους στηρίξουν στη δύσκολη αυτή στιγμή

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»

Τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής τους περνούν τα τελευταία 24ωρα τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά τα οποία χθες, Τετάρτη, βρήκαν το σθένος και τη δύναμη να αποχαιρετήσουν δημόσια τη μητέρα τους η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος, η Κατερίνα και η Αιμιλία συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα με το «αντίο μαμά» που εκστόμισαν για να αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους με τρία κείμενα από τα βάθη της καρδιάς τους στα οποία περιέγραψαν σε λίγες λέξεις την αγάπη, τη λατρεία, τη φροντίδα που τους μοίρασε όλα τα προηγούμενα χρόνια η Φώφη Γεννηματά.

Δίπλα στα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά οι φίλοι τους, οι οποίοι θέλησαν να τους σταθούν στην δοκιμασία αυτή. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ μια από τις φίλες της Κατερίνας, της μικρότερης κόρης της Φώφης Γεννηματά: «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαρούμενος (σ.σ. η Φώφη Γεννηματά). Είναι πολύ στενάχωρο να μιλάς για αυτήν ενώ ξέρεις ότι δεν είναι εδώ. Η καημένη Κατερίνα δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved