Facebook: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια» του μεγάλου λίφτινγκ στον κολοσσό - Tα 5 «SOS» για το metaverse

Facebook: Νέα εποχή εγκαινιάζει σήμερα το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλάζει μορφή και ονομασία και περνάει στην metaverse εποχή

Facebook: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια» του μεγάλου λίφτινγκ στον κολοσσό - Tα 5 «SOS» για το metaverse

Ο δημιουργός του κολοσσού, Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα παρουσιάσει τις αλλαγές στην ετήσια εκδήλωση «Connect» της εταιρείας, στο πλαίσιο της αντεπίθεσης που σχεδιάζει το Facebook μετά τις πρόσφατες περιπέτειες και τις αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα στον τρόπο λειτουργίας του.

Ο Ζάκερμπεργκ φιλοδοξεί το Facebook να μείνει στην ιστορία ως κάτι περισσότερο από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ως βασικός δημιουργός του «metaverse». Ο ίδιος είχε δηλώσει στο Verge τον Ιούλιο ότι «θα αλλάξουμε έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μας βλέπουν πρωτίστως ως μια εταιρεία social media αλλά ως μια εταιρεία metaverse».



Ο όρος «metaverse» φαίνεται να υπάρχει παντού. Το Facebook προσλαμβάνει χιλιάδες μηχανικούς στην Ευρώπη για να εργαστούν πάνω στο σχέδιο, ενώ οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών προσαρμόζουν τη μακροπρόθεσμη στρατηγική τους για αυτό που ορισμένοι θεωρούν την επόμενη επανάσταση στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved