28η Οκτωβρίου: Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα άρματα στη Θεσσαλονίκη - Στις 11:00 η παρέλαση

28η Οκτωβρίου: Οι τελευταίες προετοιμασίες για την μεγαλοπρεπή στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης - Έλαβαν θέση τα άρματα μάχης, έτοιμα να σκίσουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης τα F-16 και το θρυλικό Spitfire

28η Οκτωβρίου: Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα άρματα στη Θεσσαλονίκη - Στις 11:00 η παρέλαση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της εντυπωσιακής στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11:00, με την οποία θα κορυφωθούν οι εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου. Ήδη τα 107 οχήματα του Στρατού και τα εντυπωσιακά άρματα μάχης έχουν λάβει τις θέσεις τους επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελευταίες προετοιμασίες.



Η παρέλαση, η οποία θα γίνει παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αναμένεται να ξεκινήσει με ένα ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, που έχει πάνω την γαλανόλευκη για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Η παρέλαση θα διαρκέσει μία ώρα και όσοι την παρακολουθήσουν θα πρέπει να φοράνε μάσκα. Νωρίτερα, στις 10:30, η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ ' Σώματος Στρατού.

Παράλληλα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν και μαθητικές παρελάσεις μολονότι αρκετές είναι και οι περιοχές στις οποίες τελικά αποφασίστηκε η ακύρωσή τους λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου από τον κορονοϊό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved