Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μυστήριο καλύπτει την εμπλοκή δεύτερου οχήματος στην καταδίωξη που κατέληξε στο Πέραμα, με απολογισμό έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Από τη δικογραφία της υπόθεσης και τις καταθέσεις των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκύπτει ότι ένα ασημί Skoda Octavia επιχείρησε να ανακόψει την πορεία του λευκού οχήματος στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών και οι δύο 16χρονοι συνεπιβάτες.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατέθεσε: «Στη λεωφόρο Αθηνών, έξω από το Δαφνί, μας προσπέρασε ένα ασημί Skoda Octavia, το οποίο μπήκε μπροστά από το λευκό όχημα που ακολουθούσαμε. Δηλαδή, προσπαθούσε να τον κάνει να κόψει ταχύτητα εμποδίζοντάς τον να το προσπεράσει. Εμείς θεωρήσαμε ότι ήταν συνάδελφοι της Ασφάλειας που ήρθαν να μας συνδράμουν, χωρίς να είμαστε σίγουροι αν όντως ήταν ή όχι. Όταν φτάσαμε στη γέφυρα του Σχιστού, το λευκό όχημα έστριψε δεξιά προς το Σχιστό με κατεύθυνση προς Κερατσίνι. Εμείς το ακολουθήσαμε και συνεχίσαμε να του κάνουμε σήματα να σταματήσει. Το Skoda Octavia δεν έστριψε στη γέφυρα αλλά συνέχισε στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο. Εμείς συνεχίσαμε την καταδίωξη του λευκού οχήματος μέχρι το Πέραμα». Δεύτερος αστυνομικός κατέθεσε για το μυστηριώδες Skoda ότι προσπαθούσε να αναγκάσει το λευκό όχημα με τους τρεις επιβαίνοντες να σταματήσει.

Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στην καταδίωξη του λευκού οχήματος και έτσι το Skoda χάθηκε. Κατάθεση έδωσε και ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που έκλεισε το δρόμο στο λευκό όχημα στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, με αποτέλεσμα ο 20χρονος οδηγός να αρχίσει να εμβολίζει τη μία μετά την άλλη τις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved