Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και οι εμπλεκόμενες πλευρές έλαβαν γνώση της τελευταίας επιθυμίας του.

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας δημοσιεύθηκε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη, με τα συγγενικά του πρόσωπα και το κοντινό του περιβάλλον να έχει ήδη λάβει αντίγραφα. Ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης φαίνεται πως συνέταξε την πρώτη διαθήκη του το 2011 και ακολούθησαν τέσσερις ακόμη προσθήκες και τροποποιήσεις με την τελευταία να λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο του 2021.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διαθήκη του γίνεται αναφορά στο Νίκο Κούρη, ως «αυτοαποκαλούμενο Νίκο Θεοδωράκη», τον οποίο ευχαριστεί για τη διάδοση του έργου του. Μάλιστα, φαίνεται πως προτρέπει τους δικούς του ανθρώπους να τον αφήσουν να συνεχίσει να το κάνει χωρίς εμπόδια. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε κανένα σημείο της διαθήκης δεν υπάρχει αναφορά σε συγγενική σχέση μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή πάντως, ο μουσικοσυνθέτης προτρέπει το συγγενικό του περιβάλλον να επιτρέπει ανεμπόδιστα και άλλα πρόσωπα εδώ στην Ελλάδα και στον εξωτερικό να διαδίδουν το έργο του, αναφερόμενος ονομαστικά και στον Γιώργο Αγοραστάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved