Κακοκαιρία: Έρχεται ο «Μπάλλος» (;) - Από το βράδυ της Τετάρτης το νέο «χτύπημα»

Καιρός:Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός αύριο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα.

Κακοκαιρία: Έρχεται ο «Μπάλλος» (;) - Από το βράδυ της Τετάρτης το νέο «χτύπημα»

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τον βελτιωμένο καιρό της Τετάρτης 13/10 θα διαδεχθεί νέα ισχυρή κακοκαιρία. Η νέα κακοκαιρία θα επηρεάσει την χώρα από το βράδυ της Τετάρτης 13/10 προς Πέμπτη 14/10 και θα έχει κύρια χαρακτηριστικά:

τις ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδεςτους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγητην πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικάΥπενθυμίζεται ότι αν η κακοκαιρία αυτή πάρει όνομα, θα φέρει το όνομα «Μπάλλος».Ο καιρός σήμερα

Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από την αρχή του εικοσιτετραώρου της Τρίτης 12/10 στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματά της χώρας. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν τη Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Στερεά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο.

Σταδιακή εξασθένησή τους αναμένεται από το απόγευμα, οπότε θα περιοριστούν στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Την Τετάρτη 13/10 αναμένονται μόνο τοπικές βροχοπτώσεις. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Τρίτης 12/10, καθώς και οι περιοχές όπου αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα.

Η πορεία της κακοκαρίας

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved