Το Queen.gr συμμετείχε στο digital RACE FOR THE CURE®2021

Tο Queen.gr, το γυναικείο site της DPG Digital Media, έδωσε και φέτος δυνατό «παρών», στηρίζοντας έμπρακτα τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, το Greece Race for the Cure®, που πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», φτάνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 80 συμμετοχών!

Το Queen.gr συμμετείχε στο digital RACE FOR THE CURE®2021

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η συντακτική ομάδα του Queen.gr μαζί με τις bloggers και άλλους εργαζόμενους της DPG ανταποκρίθηκαν στο ψηφιακό κάλεσμα της διοργάνωσης και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Όλοι μαζί, φορώντας τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την πανδημία, παραβρέθηκαν στην «εκκίνηση» του αγώνα σε εξωτερικό χώρο του Όμιλου την Παρασκευή 1/10. Με τα #GRFC2021, #strongertogether, #DPGRunsForTheCure να συνοδεύουν τις social media αναρτήσεις και του Ομίλου και των προσωπικών accounts των συμμετεχόντων και έχοντας ως τόπο συνάντησης οποιοδήποτε σημείο επίλεξε ο καθένας το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν δοκιμαστεί ή δοκιμάζονται από τον καρκίνο του μαστού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved