Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για την «αφωνία» της κυβέρνησης στα γεγονότα του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας εξαπολύουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, με αφορμή τη δράση και τις επιθέσεις ακροδεξιών κουκουλοφόρων στο 2ο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, καθώς της καταλογίζουν «αφωνία» στη καταδίκη της φασιστικής βίας και επί της ουσίας σύμπλευση της αστυνομίας με τους ταραξίες.

Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για την «αφωνία» της κυβέρνησης στα γεγονότα του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

«Εδώ και δύο μέρες, με την κάλυψη της Χρυσής Αυγής, νεοναζί έχουν μετατρέψει Λύκειο στη Σταυρούπολη σε πεδίο μάχης. Σήμερα ανενόχλητοι κατάφεραν να εκτοξεύουν ακόμα και μολότοφ εναντίον της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, υπό τα αδιάφορα βλέμματα διμοιρίας των ΜΑΤ. Η ηγεσία των νεοναζί μπορεί να είναι φυλακή, το δηλητήριο όμως του ρατσισμού και του φασισμού είναι ακόμα εδώ», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει επί της ουσίας στη κυβέρνηση την άνοδο της ακροδεξιάς βίας, καταλογίζοντας τις ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή έκρηξη νεοναζιστικής βίας. Η αναβάθμιση της ακροδεξιάς της πτέρυγας και η ανοχή ακόμα και της δημοσιοποίησης ονομάτων νηπίων, με μεταναστευτική καταγωγή από βουλευτή της, δίνει χώρο στους νεοναζί και ανοίγει το

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved