Φρεγάτες Belh@rra - Παναγιωτόπουλος: «Πήραμε αποφάσεις που άλλοι δεν τολμούσαν»

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Μεθοδικά και με αποφασιστικότητα ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ολοκλήρωσε μία ακόμα σπουδαία συμφωνία για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Belh@rra μπαίνουν στην ελληνική φαρέτρα και μαζί με τα Rafale δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τείχος στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Φρεγάτες Belh@rra - Παναγιωτόπουλος: «Πήραμε αποφάσεις που άλλοι δεν τολμούσαν»

Σπουδαία και ιστορική χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, με τον υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο να υπογράφει στο Παρίσι, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια, την αμυντική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας και την επόκτηση τριών φρεγατών Belh@rra.

Η χώρα μας βάζει στη φαρέτρα της, σε χρόνο - ρεκόρ, 3+1 φρεγάτες Belharra με πλήρη εξοπλισμό αεράμυνας και ανθυποβρυχιακού πολέμου και δυνατότητες να καταρρίπτουν εναέριους στόχους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Οι φρεγάτες, με την υψηλή τεχνολογία και τα μεγάλου βεληνεκούς οπλικά τους συστήματα θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστής ισχύος στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς πέρα από τις αυξημένες δυνατότητες θα είναι απολύτως συμβατές ώστε να «συνεργάζονται» με τα μαχητικά Rafale.

Όπως έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, η κυβέρνηση εξοπλίζει το Πολεμικό Ναυτικό με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς οι 3 φρεγάτες (με option για άλλη μια), αγοράζονται από την Ελλάδα στην πιο

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved