Αναστασιάδης: «Δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό για το Κυπριακό»

Νίκος Αναστασιάδης: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί την παραμικρή λύση για το Κυπριακό η οποία δεν θα προσφέρει λειτουργικότητα και βιωσιμότητα.

Αναστασιάδης: «Δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό για το Κυπριακό»

«Δεν θα υποκύψουμε στις οποιεσδήποτε πιέσεις ούτε στους οποιουσδήποτε εκβιασμούς στο Κυπριακό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα παρεκκλίνει από αρχές και αξίες και δεν θα αποδεχθεί την όποια λύση δεν θα προσφέρει λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ιδιαίτερα ανεξαρτησία.

Στην ομιλία του κατά το δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι νιώθει συγκίνηση, που «για όγδοη χρονιά έχω την τύχη να είμαι ανάμεσα σε εκείνους που βοήθησαν, ύστερα από τα χρόνια της καταστροφής, για να σταθούμε όρθιοι» αλλά και περηφάνια διότι πραγματικά πλείστοι όσοι από εσάς βρίσκεστε ως αποτέλεσμα της προσφυγιάς, στην Αμερική, διαπρέψατε, διαπρέπετε προχωρείτε και αυτό μας κάνει περήφανους πραγματικά» και προσέθεσε:

«Αλλά την ίδια ώρα δημιουργεί και την υποχρέωση σε όσους ο λαός τίμησε να τον εκπροσωπούν, να αναλάβουν τις ευθύνες που οφείλουν προς την πατρίδα, να αναλάβουν το έργο της σωτηρίας της πατρίδας. Και η εδώ παρουσία μας για όγδοη χρονιά προς αυτή την κατεύθυνση ακριβώς κινείται. Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις ως αποτέλεσμα της τουρκικής αναθεωρητικής στάσης, ως αποτέλεσμα της τουρκικής επεκτατικής συμπεριφοράς που δεν περιορίζεται μόνο στην Κύπρο, αλλά καταγράφεται με τις ενέργειες ενάντια στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, με την

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved