Αιτία πολέμου για τον ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις στη ΔΕΗ

Τι βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την αιφνιδιαστική απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ, «που θα έχει ως αποτέλεσμα να απωλέσει το δημόσιο τη πλειοψηφία στην εταιρία».

Αιτία πολέμου για τον ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις στη ΔΕΗ

Ως ένα ακόμα επεισόδιο στον «πόλεμο» που η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και υπέρ μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στο κλάδο της ενέργειας, διακρίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την αιφνιδιαστική απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ, που θα έχει ως αποτέλεσμα να απωλέσει το δημόσιο τη πλειοψηφία στην εταιρία.

Για ένα σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει από την πίσω πόρτα και χωρίς κανένα όφελος -αν μπορεί να υπάρχει τέτοιο- για τη χώρα τη ΔΕΗ, κάνουν λόγο στη Κουμουνδούρου. Όλα αυτά, μάλιστα, την εποχή που η ενεργειακή κρίση όλο και φουντώνει και χιλιάδες νοικοκυριά δεν ξέρουν αν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μετά τις αυξήσεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στη τιμή του ρεύματος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε, εν μέσω ενεργειακής κρίσης και έκρηξης των τιμών, να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ, να στερήσει δηλαδή από το

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved