Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία για τον τραυματισμό του 6χρονου στα καρτ - Δεν είχαν άδεια για θεατές

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της σταδιακής αφύπνισης του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρότατα στον αγώνα καρτ της περασμένης Κυριακής, έρχονται στο φως καταγγελίες που προβληματίζουν και νέα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα.

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία για τον τραυματισμό του 6χρονου στα καρτ - Δεν είχαν άδεια για θεατές

Ο αγώνας δεν ήταν δηλωμένος λόγω κορονοϊού σαν κανονική αθλητική εκδήλωση με θεατές και τα ηλεκτροκίνητα καρτ δεν ήταν ασφαλισμένα στο κύριο ασφαλιστήριο. Σε αυτά, έρχεται να προστεθεί μια σοβαρότατη καταγγελία διασώστη του ΕΚΑΒ για τις σκηνές που ακολούθησαν μετά το ατύχημα.

Σήμερα το πρωί λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία αφύπνισης του μικρού ασθενή που εξελίσσεται ομαλά. Για όλα όσα συμβαίνουν ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι γονείς του μικρού Φώτη, που ελπίζουν μέσα στις επόμενες μέρες να μιλήσουν ξανά με το παιδί τους.

Όλα αυτά την ώρα που αποκαλύπτεται πως για τον αγώνα δεν υπήρχε άδεια για θεατές. Στήθηκε μια πίστα στο κέντρο της Πάτρας, υποτίθεται

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved