Ρόδος: Ο 40χρονος είχε δικογραφίες σε βάρος του για απειλές και βία σε βάρος συντρόφων του

Ρόδος: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο δράστη της δολοφονίας της 31χρονης εκπαιδευτικού

Ρόδος: Ο 40χρονος είχε δικογραφίες σε βάρος του για απειλές και βία σε βάρος συντρόφων του

Επιθετική συμπεριφορά είχε επιδείξει και στο παρελθόν ο 40χρονος που την Τετάρτη πυροβόλησε και σκότωσε την 31χρονη πρώην σύντροφό του στη Ρόδο πριν τελικά να αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr σε βάρος του 40χρονου είχαν σχηματιστεί δικογραφίες και είχαν διεξαχθεί έρευνες από την αστυνομία για απειλές, βία και εξύβριση σε βάρος συντρόφων του.

Εκβίαζε πρώην σύντροφό του

Συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών από τον 40χρονο σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Παρόμοια προβλήματα είχε προκαλέσει ο 40χρονος και σε βάρος της πρώην σύζυγού του με την οποία είχε συνάψει πολιτικό γάμο. Συγκεκριμένα η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, ούσα, σε διάσταση μαζί του, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved