Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλόνισε στην πρώτη της συνέντευξη – O μεγάλος φόβος και οι αποκαλύψεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι συγκλόνισε για ακόμη μια φορά το πανελλήνιο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλόνισε στην πρώτη της συνέντευξη – O μεγάλος φόβος και οι αποκαλύψεις

Έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα στην Καλλιθέα και σήμερα, αποτελεί παράδειγμα δύναμης και θέλησης.

Η Ιωάννα με μεγαλείο ψυχής και δύναμης, παρά τα σοβαρότατα τραύματά της, βρέθηκε στο δικαστήριο ενώ στην πρώτη της συνέντευξη έδωσε μαθήματα δύναμης, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η πανέμορφη γυναίκα, μίλησε στον ALPHA για την κατάσταση της υγείας της, για τη γυναίκα που την σημάδεψε για την υπόλοιπη ζωή της αλλά και το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά.



«Με προσβάλει που δεν ήρθε η Κακαράντζουλα στο δικαστήριο»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέντευξή της επανέλαβε ότι «το μεγαλύτερο ερώτημα για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν το γιατί δέχθηκα την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό». Η ίδια χαρακτήρισε «μεγάλη απογοήτευση και προσβολή» την απουσία της Έφης Κακαράντζουλα «όχι όμως μόνο για μένα αλλά και γιατί μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετοί άνθρωποι. Πρώτα από όλα η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι από το εργασιακό και το φιλικό μου περιβάλλον, αλλά εκείνη επέλεξε να μην έρθει».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι περιμένει στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν θα περάσει και πάλι την πόρτα του δικαστηρίου και αν αυτή τη φορά περιμένει να βρεθεί τετ-α-τετ με την κατηγορούμενη, είπε «δεν το γνωρίζω αν θα παρευρεθεί. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό ήταν αυτό. Κρατά μια απόσταση σαν να μην την αφορά».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved