Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δύναμη ψυχής «κόντρα» στην απουσία της κατηγορουμένης- Το παρασκήνιο της δίκης

Η στάση της Ιωάννας στο δικαστήριο, η σύνθεση της έδρας, η απουσία της «πέτρας του σκανδάλου» και το περιστατικό με άγνωστο που επιχείρησε να την φωτογραφήσει εντός του δικαστικού μεγάρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δύναμη ψυχής «κόντρα» στην απουσία της κατηγορουμένης- Το παρασκήνιο της δίκης

Με συγκλονιστική αξιοπρέπεια και ψυχραιμία βρέθηκε χθες το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που στάθηκε στην δικαστική αίθουσα μαζί με την οικογένειά της με τρόπο που σπάνια συναντάται σε οικογένειες που έχουν βιώσει αναίτια και ξαφνικά τόσο πόνο. «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» ξεκαθάρισε το θύμα της άγριας επίθεσης της 36χρονης, που την περιέλουσε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Με ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπο, ένα λευκό καπέλο στο κεφάλι και ειδικούς επιδέσμους κάτω από το άνω μέρος του σώματός της, η Ιωάννα περπάτησε συνοδεία των δικών της ανθρώπων από το αυτοκίνητο προς την δικαστική αίθουσα. Η νεαρή γυναίκα διανύοντας τα πρώτα σκαλιά του προαύλιου χώρου περικυκλώθηκε από κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και μικρόφωνα σε βαθμό… ασφυξίας. Ωστόσο, με ηρεμία προχώρησε προς το εσωτερικό του κτιρίου και μπαίνοντας στην αίθουσα έλεγε στους δικηγόρους της ότι αντιλαμβάνεται την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Η Ιωάννα, παρά τις συστάσεις των γιατρών, αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που μέσα σε ένα πρωινό της άλλαξε τη ζωή. Με σταθερό βήμα προχώρησε μέσα στην αίθουσα και κάθισε στην πρώτη σειρά των θέσεων του ακροατηρίου. Δευτερόλεπτα αργότερα, την προσέγγισε ο συνήγορος της 36χρονης κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου. «Θέλω να εκφράσω τη συμπάθεια και τη συμπόνια μου για αυτό που περνάς και να ζητήσω να μην παρεξηγηθεί η στάση μου στη δίκη, αφού θα επιτελέσω απλώς το έργο του συνηγόρου της κατηγορουμένης» είπε στην Ιωάννα, η οποία απάντησε ότι αντιλαμβάνεται το ρόλο του.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved