Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας - Ισχυρή προειδοποίηση για την Εύβοια

Καιρός: Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, προειδοποιεί για το νέο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, στη χώρα μας.

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας - Ισχυρή προειδοποίηση για την Εύβοια

Η πρώτη φάση της κακοκαιρίας πέρασε ανώδυνα αλλά η δεύτερη αναμένεται να επηρεάσει πολλές περιοχές. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η Βόρεια Εύβοια τις επόμενες ημέρες θα δοκιμαστεί ξανά, θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, σήμερα, Δευτέρα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και κυρίως στις ακτές της δυτικής Πελοποννήσου, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά αλλά και στα ανατολικά ηπειρωτικά με ήπιες βροχοπτώσεις.

Την Τετάρτη όμως και την Πέμπτη θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού και τότε είναι που χρειάζεται προσοχή στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Εύβοια καθώς τοπικά οι βροχές θα είναι ισχυρές.

Σε αρκετές περιοχές της χώρας η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή καθώς ενισχύονται οι βοριάδες που ειδικά στο βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Μεταβολή του καιρού από την Κυριακή (05-09-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved