Ίος: Σκότωσε 22χρονο Ιρλανδό με μία γροθιά – Πώς έγινε η δολοφονία
Για δολοφονία που σπάνια συναντούν στην υπηρεσιακή τους πορεία κάνουν λόγο αστυνομικοί, αναφερόμενοι στη δολοφονία που συντάραξε την Ίο. Το θύμα, ένας 22χρονος Ιρλανδός τουρίστας, δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητος και αβοήθητος έξω από γνωστό φούρνο του νησιού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γροθιά που δέχτηκε ήταν τόσο δυνατή που ο 22χρονος έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει σε σημείο του κεφαλιού που του προκάλεσε απώλεια των αισθήσεων. Έξω από το φούρνο πέρασε στις 6.00 το πρωί της Δευτέρας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος σάστισε στη θέα του αναίσθητου νεαρού και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Γρήγορα ο Ιρλανδός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και μία ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά εάν κάποιος παρείχε από την πρώτη στιγμή βοήθεια στον άτυχο νεαρό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης άφησε το θύμα αιμόφυρτο στο σημείο της συμπλοκής.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr