Οι 8 πολύκροτες δίκες του 2021: Από το σκάνδαλο Folli-Follie στον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη

Σε άδειες δικαστικές αίθουσες λόγω της πανδημίας αναμένεται να εκδικαστούν σημαντικές υποθέσεις, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τόσο τη χρονιά που πέρασε, όσο και προηγούμενα έτη.

Οι 8 πολύκροτες δίκες του 2021: Από το σκάνδαλο Folli-Follie στον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη

Ειδεχθείς δολοφονίες, σοκαριστικές επιθέσεις και οικονομικά σκάνδαλα βρίσκουν το δρόμο για το ακροατήριο τη νέα δικαστική σεζόν.

Το Newsbomb.gr προχωρά σε μια σύντομη αποτύπωση του νέου δικαστικού έτους και των υποθέσεων που θα βρεθούν στα ασφυκτικά γεμάτα πινάκια των ελληνικών δικαστηρίων. Στο εδώλιο θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές υποθέσεων, που σόκαραν την κοινή γνώμη και πρωταγωνίστησαν με πηχυαίους τίτλους στα πρωτοσέλιδα του τύπου.

Η επίθεση με βιτριόλι

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 15 Σεπτεμβρίου η 36χρονη που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου. Tρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι θα κληθούν να αποφασίσουν σχετικά με το εάν επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ή για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως υποστηρίζει η κατηγορούμενη.

Θύμα και θύτρια θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα με την 34χρονη Ιωάννα να έχει δηλώσει πως θα ζητήσει απαντήσεις από τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή ρίχνοντάς της το πρωινό της 20ής Μαΐου 2020, μεγάλη ποσότητα θειικού οξέος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved