Συνταγή για Αρμενοβίλ από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Παγωτά



Συστατικά



Για τους μπεζέδες

  • 60 γρ. ασπράδια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τα καραμελωμένα αμύγδαλα

  • 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα

Για την κρέμα

  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
  • 300 γρ. φυτική κρέμα, παγωμένη
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

  • 100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη



Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved