Φωτιά στην Εύβοια: Η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτα - Εκκενώθηκαν τρία χωριά

Φωτιά στην Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Δάφνη - Εκκενώνεται το χωριό των Κεχριών, καθώς η πυρκαγιά οδεύει προς την Αγία Άννα.

Φωτιά στην Εύβοια: Η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτα - Εκκενώθηκαν τρία χωριά

Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη Δάφνη Ευβοίας, με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα. Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί η εκκένωση του χωριού των Κεχριών, καθώς η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Αγία Άννα. Ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας εκκενώθηκαν τα χωριά Αμελάντες και Κεράμεια. Η πυρκαγιά συνεχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Το ένα μέτωπο κινείται από τα χωριά Κουρκουλοί και Σκεπαστή νότια προς τις Κεχριές, ενώ παράλληλα ένα νέο μέτωπο κινείται βορειοανατολικά προς τις Κεχριές αλλά και νότια προς τη Δάφνη.



Πρόκειται για το 15ο χωριό που εκκενώνεται από την έναρξη της φωτιάς. Τις προηγούμενες ημέρες εκκενώθηκαν, με εντολή της Πυροσβεστικής, τα χωριά και οι οικισμοί Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Δαμιά, Όσιος Δαυίδ, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές και Παλαιοχώρι, Αμέλαντες και Κεραμειά. Στα περισσότερα χωριά, μετά την εκκένωσή τους, οι φλόγες πέρασαν μέσα από αυτά.

Επιχειρούν αυτήν τη στιγμή 165 Πυροσβέστες με 57 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα, 3 ελικόπτερα και 3 αεροπλάνα.



Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved