HΠΑ: Από κινεζικό εργαστήριο διέρρευσε ο κορονοϊός - Νέα έκθεση-βόμβα των Ρεπουμπλικανών

Ο κορονοϊός που έχει προκαλέσει τουλάχιστον 4,4 εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο και έχει «γονατίσει» τα συστήματα υγείας και την παγκόσμια οικονομία «γεννήθηκε» στο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν. Αυτό ειναι το βασικό συμπέρασμα νέας έρευνας των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ που αναζωπυρώνει τις σχετικές συζητήσεις στην επιστημονική κοινότητα.

HΠΑ: Από κινεζικό εργαστήριο διέρρευσε ο κορονοϊός - Νέα έκθεση-βόμβα των Ρεπουμπλικανών

Πολλά στοιχεία πλέον συνηγορούν υπέρ της θεωρίας ότι ο ιός που προκάλεσε την πανδημία COVID-19 διέρρευσε από κινεζική ερευνητική εγκατάσταση, σύμφωνα με έκθεση των Ρεπουμπλικανών που δημοσιεύθηκε σήμερα. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ σημειωτέον συνεχίζουν τη σχετική έρευνα.





Η έκθεση ανακάλυψε επίσης «άφθονα στοιχεία» για το γεγονός ότι οι επιστήμονες του Ινστιτούτου ιολογίας της Ουχάν (WIV) - με τη βοήθεια Αμερικανών εμπειρογνωμόνων και κινεζικών και αμερικανικών κυβερνητικών πόρων - εργάζονταν για να τροποποιήσουν κορονοϊούς με στόχο να μολύνουν ανθρώπους, δραστηριότητα που θα μπορούσε να κρυφτεί.

Την έκθεση της επιτροπής των Ρεπουμπλικανών έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Mike McCaul, ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Η μελέτη καλεί επίσης σε διακομματική έρευνα για την προέλευση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 που έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 4,4 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.



Η Κίνα αρνείται τη διαρροή ενός γενετικά τροποποιημένου κορονοϊού από την εγκατάσταση της Ουχάν - όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα COVID -19 το 2019 - μια κορυφαία αλλά μη αποδεδειγμένη θεωρία μεταξύ των επιστημόνων. Το Πεκίνο αρνείται επίσης κατηγορηματικά τις κατηγορίες που έχει δεχθεί περί συγκάλυψης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved