Λέκκας στο Newsbomb.gr για σεισμούς στη Νίσυρο: Ρήγμα με μεγάλη δραστηριότητα - 5,3 Ρίχτερ το πρωί

Ανησυχία στο Αιγαίο από τους αλλεπάλληλους σεισμούς κοντά στη Νίσυρο - Η τελευταία σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 7:31 και είχε μέγεθος 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ - Τι λέει στο Newsbomb.gr, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιος Λέκκας

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 07:31 στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο χαρακτηρίζει «ισχυρό» τον συγκεκριμένο σεισμό.

Το επίκεντρο της νέας δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 22 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου, διευκρίνισε το Ινστιτούτο.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ως αυτή την ώρα από την δόνηση των 5,3 Ρίχτερ Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 22:57 του Σαββάτου και στις 02:25 σήμερα Κυριακή, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ως αυτή την ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved