Ιωάννινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νεκρή 69χρονη - Ο ανιψιός σφράγισε το μπαούλο με κόλλα

Ιωάννινα: Ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έχοντας μπει φυλακή για τρία χρόνια, ενώ κατηγορήθηκε και για δύο βιασμούς

Ιωάννινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νεκρή 69χρονη - Ο ανιψιός σφράγισε το μπαούλο με κόλλα

Ακόμα μία φρικτή υπόθεση νεκρής γυναίκας έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη. Το Σάββατο (31/7) αστυνομικοί εντόπισαν σε υπόγειο σπιτιού σε χωριό του δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα, το άψυχο σώμα μιας 69χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείτο.Για την υπόθεση συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο 55χρονος ανιψιός της. Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες πως η γυναίκα δεν είχε δώσει σημάδι ζωής για αρκετό διάστημα στο χωριό και έτσι ξεκίνησε έρευνα, βρίσκοντας το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού.

Ο 55χρονος άνδρας είχε συλληφθεί την Παρασκευή (29/7), καθώς στο σπίτι όπου έμενε με τη θεία του, βρέθηκαν 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Έτσι οι Αρχές κατάφεραν μετά από έρευνα να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως είπε στην αστυνομία ο 55χρονος, η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved