Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Ποιοι κερδίζουν «μπόνους» - Πώς θα εξοφλήσετε τους φόρους

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Το πρωτο κυμα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 28 Ιουλίου. Η υποβολή της δήλωσης μέχρι τις 28 Ιουλίου ανοίγει τον δρόμο για την εξόφληση του φόρου σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται έως τις 30 Ιουλίου και την τελευταία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Ποιοι κερδίζουν «μπόνους» - Πώς θα εξοφλήσετε τους φόρους

Για όσους φορολογούμενους υπέβαλαν την δήλωσή τους έως τις 28 Ιουλίου ανοίγει τον δρόμο για την εξόφληση του φόρου σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται έως τις 30 Ιουλίου και την τελευταία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 ενώ παράλληλα θα ισχύσει το μπόνους ς έκπτωσης 3% και για τον Αύγουστο.

Όσοι φορολογούμενοι υπέβαλαν τη δήλωσή τους έως χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου και εφόσον τα εκκαθαριστικά ήταν χρεωστικά, ο φόρος μπορεί να εξοφληθεί κανονικά σε 8 μηνιαίες δόσεις με την πρώτη να καταβάλλεται έως το τέλος Ιουλίου ενώ

για τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά τις 28 Ιουλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου που λήγει κανονικά η προθεσμία οι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν ότι οι δόσεις περιορίζονται σε 7, με την πρώτη να είναι διπλή καθώς στο τέλος Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η δόση του Ιουλίου και η δόση του Αυγούστου».

Για τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά τις 28 Ιουλίου και μέχρι τις 27 Αυγούστου που λήγει κανονικά η προθεσμία οι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν ότι οι δόσεις περιορίζονται σε 7, με την πρώτη να είναι διπλή καθώς στο τέλος Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η δόση του Ιουλίου και η δόση του Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν δοθεί παράταση στην υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο για να υποβάλουν την φετινή φορολογική τους δήλωσή έως:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved