Κικίλιας: Δεν κάνουμε debate για τον εμβολιασμό – Έρχονται άλλου είδους μέτρα για όσους αρνούνται

Ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για απολύσεις σε όσους αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον υγειονομικό τομέα ενώ έκανε έκκληση προς τους νέους, αλλά και όλους τους πολίτες γενικότερα, να κάνουν το εμβόλιο για να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να συμβάλλουν έτσι στο κοινό καλό.

Κικίλιας: Δεν κάνουμε debate για τον εμβολιασμό – Έρχονται άλλου είδους μέτρα για όσους αρνούνται

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha φιλοξενήθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας σε ερωτήματα αναφορικά με τον εμβολιασμό αλλά και το κατά πόσο είναι έτοιμο το σύστημα υγείας να αντέξει το επερχόμενο κύμα κορονοϊού το οποίο είναι προ των πυλών.

Ο κ. Κικίλιας εξήγησε πως οι νέοι θα πρέπει να βγουν μπροστά και να προχωρήσουν τον εμβολιασμό τους έτσι ώστε να πάρουν πίσω τις ζωές τους, ενώ επί της ουσίας επιβεβαίωσε πως τα μέτρα για όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και εργάζονται στον τομέα της υγείας, θα είναι πολύ σκληρά. Όπως τόνισε, δική του αποστολή είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και πάνω σε αυτό το θέμα δεν μπορεί να γίνει «debate».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved