To κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

'Ενας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ειδικά όταν έχετε ξεχάσει να βγάλετε από νωρίς το κρέας από το ψυγείο.

To κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσουμε το κρέας μέχρι να το μαγειρέψουμε, είναι να το βάλουμε στην κατάψυξη. Όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια συνταγή, το βγάζουμε από την κατάψυξη ιδανικά μία ημέρα πριν και το βάζουμε στη συντήρηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved