Η «καταπληκτική» συμφωνία των Πρεσπών γίνεται κάθε μέρα και «καλύτερη»

Παρακολουθώντας την ρητορική της πολιτικής ηγεσίας των Σκοπίων μπορεί κανείς να αντιληφθεί πόσο επιζήμια είναι για τα εθνικά μας συμφέροντα η συμφωνία των Πρεσπών

Η «καταπληκτική» συμφωνία των Πρεσπών γίνεται κάθε μέρα και «καλύτερη»

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο παρέδωσε όνομα και εθνική ταυτότητα σε ένα μόρφωμα των Βαλκανίων, αλλά ακόμα χειρότερα, έφερε πιο κοντά τα Σκόπια στην Τουρκία, κάνοντας αυτό το μικρό κρατίδιο, το μακρύ χέρι των Τούρκων στα σύνορά μας.

Σε διάστημα ολίγων ημερών, τόσο ο Ζόραν Ζάεφ, όσο και ο Πρόεδρος των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι αποκάλυψαν τις πραγματικές τους διαθέσεις που δεν είναι άλλες από το να μετατραπούν σε ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας και να ανοίξουν το δρόμο για νέες πιέσεις και υποχωρήσεις επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην ελληνική επικράτεια.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πενταρόφσκι στο πρακτορείο Anadolu είναι κάτι παραπάνω από ενδιεκτικές ότι τα Σκόπια υπακούν πλήρως στο αναθεωρητικό σχέδιο του καθεστώτος Ερντογάν.

Ο ΠτΔ των Σκοπίων Πενταρόφσκι σχολίασε την ενταξιακή διαδικασία της χώρας του και της Τουρκίας προς την ΕΕ. Ο Πενταρόφσκι υπενθύμισε

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved