Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 45χρονης- Έζησα ό,τι θα ζήσει η Λυδία, «θα τραβήξει Γολγοθά»

Την προσωπική ιστορία της, που μοιάζει ανατριχιαστικά με την περίπτωση της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, περιγράφει μία 45χρονη γυναίκα. Μετά από 30 χρόνια, έμαθε πως ο πατέρας της, ευθύνεται -αν δεν το διέπραξε ο ίδιος- για τον θάνατο της μητέρας της. «Αν δεν είναι ο φυσικός, είναι ο ηθικός αυτουργός», λέει.

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 45χρονης- Έζησα ό,τι θα ζήσει η Λυδία, «θα τραβήξει Γολγοθά»

Μιλώντας στο Mega, η 45χρονη γυναίκα δηλώνει, πως από την πρώτη στιγμή ταυτίστηκε με τη μικρή Λυδία.

«Από την πρώτη στιγμή ταυτίστηκα με αυτό το κοριτσάκι. Σκεφτόμουν τον Γολγοθά, που θα τραβήξει αυτό το παιδί. Βλέπω μπροστά στα μάτια μου τώρα να εκτυλίσσεται αυτό το πράγμα που έζησα, όταν ήμουν εγώ στην ηλικία της».

Τη σκότωσαν και προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί... αυτοκτονία

Η ιστορία ξεκινά στη δεκαετία του 1970 όταν η μητέρα της βρέθηκε βάναυσα κακοποιημένη, ενώ είχαν προσπαθήσει, μετά τη δολοφονία της, να την κρεμάσουν με ένα μαντήλι, ώστε να φανεί σαν αυτοκτονία.

«Κακοποιήθηκε σε βαθμό να πεθάνει, στραγγαλίστηκε, όπως και η Καρολάιν. Όπως η Καρολάιν που λέει ο ιατροδικαστής ότι η διαδικασία του θανάτου ήταν έξι λεπτά, πέντε με έξι λεπτά, κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και με τη δική μου τη μητέρα. Γιατί ο ιατροδικαστής είπε ότι

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved