Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο των επαφών του 33χρονου πριν να ομολογήσει – Τι έλεγε στους αστυνομικούς

Γλυκά Νερά: Την προσπάθεια του 33χρονου να κρύψει τη δολοφονία της συζύγου του αποκαλύπτουν οι διάλογοι που είχε με τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση

Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο των επαφών του 33χρονου πριν να ομολογήσει – Τι έλεγε στους αστυνομικούς

«Χίλια πρόσωπα» παρουσίαζε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, προκειμένου να κρύψει ότι ήταν αυτός που έβαλε τέλος στη ζωή της άτυχης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Για 37 ημέρες ο Μπάμπης έπαιζε «θέατρο» μπροστά στους αστυνομικούς με τις εναλλαγές στη συμπεριφορά του να είναι συνεχείς από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα.

Όπως αποκάλυψε το OPEN ο 33χρονος πιλότος είχε συζητήσει με τον αστυνομικό στον οποίο τελικά ομολόγησε, τις «φήμες» ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος.

Ακούγοντας την εκδοχή αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντούσε τότε: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ, έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Όταν, όμως, τελικά «έσπασε» μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του που παρουσιάστηκαν από τους αστυνομικούς, ο δολοφόνος της Καρολάιν υπογράφοντας την ομολογία του φέρεται να τους είπε «όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα εφιάλτες. Είχα τύψεις. Η Καρολάιν ερχόταν στον ύπνο μου…».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αναγνωστόπουλος ρωτάει τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του ενώ δείχνει να τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για τον ίδιο.

«Τι λένε έξω για μένα;» φέρεται να ρώτησε τους αστυνομικούς ο δολοφόνος.



Πότε άλλαξε η συμπεριφορά του πιλότου

Τις 37 ημέρες στις οποίες ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έκρυβε το ένοχο μυστικό του είχε συνεχή επικοινωνία με έναν συγκεκριμένο αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος ήταν άλλος απ' αυτόν που αργότερα απέσπασε την ομολογία του 33χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved