Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Την εικόνα μια χαρούμενης οικογένειας, ιδιαιτέρως ευτυχισμένης, που έκανε σχέδια για το μέλλον και καταστράφηκε από την είσοδο των υποτιθέμενων ληστών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά παρουσίαζε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος.

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»

«Με τη γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που συνέβη μας κατέστρεψε» είπε σε μια από τις προανακριτικές του καταθέσεις ο πιλότος, που εμφανίστηκε στους αστυνομικούς για να βοηθήσει -όπως είπε- στην έρευνα.

«Από όταν πήγαμε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, η ζωή μας μπήκε σε μια ροή. Συγκεκριμένα, μετά το γάμο μας η Καρολάιν έμεινε έγκυος. Ενώ στην αρχή δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει στη συνέχεια η ιδέα του παιδιού μας έκανε χαρούμενους. Για το λόγο αυτό και όταν απέβαλε, είχαμε πέσει πολύ ψυχολογικά. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε και σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά ξανά έμεινε έγκυος στην κόρη μας την Λυδία που σήμερα είναι 11 μηνών», υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved