Mελίντα Γκέιτς: Η νέα ζωή της πρώην «κυρίας Μicrosoft» και το φλερτ με την πολιτική

Φιλάνθρωπος, συγγραφέας, μητέρα τριών παιδιών και μία απο τις ισχυρότερες γυναίκες στον πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Μελίντα Γκέιτς κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπιλ Γκέιτς και το όργιο φημολογίας που εξακολουθεί να προκαλεί , η πρώην «σιδηρά κυρία της Microsoft» κάνει βήματα ανεξαρτησίας, μετά απο 27 χρόνια έγγαμου βίου. Επενδύει στη δική της εταιρεία, επαναφέρει το πατρικό της όνομα και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ετοιμάζεται να...βουτήξει στα βαθιά νερά της πολιτικής.

Mελίντα Γκέιτς: Η νέα ζωή της πρώην «κυρίας Μicrosoft» και το φλερτ με την πολιτική

Επί 27 ολόκληρα χρόνια η Μελίντα Γκέιτς υπήρξε η «κυρία του κυρίου».

Ήρεμη δύναμη στο πλευρό του Μπιλ Γκέιτς, συνόδευε τον «Κροίσο» σύζυγό της στα ταξίδια και τις επίσημες εκδηλώσεις, συμπλήρωνε το όραμά του και μεγάλωνε τα τρία τους παιδιά, τις ατελείωτες ώρες που εκείνος...έλειπε για δουλειές.

Η είδηση για το χωρισμό του ζεύγους -που προστέθηκε στη λίστα με τα πιο «ακριβοπληρωμένα» διαζύγια της ιστορίας- έπεσε σαν «βόμβα» στην παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο Μάΐο.

H Mελίντα με την μικρότερη κόρη της οικογένειας, Φοίβη το 2013Α.Ρ

Ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο -σύμφωνα με τη λίστα Forbes- και η επί σχεδόν τρεις δεκαετίες σύζυγός του αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Τους ενώνει όπως λένε το ενδιαφέρον για τη φιλανθρωπική οργάνωση που φέρει το όνομά και των δύο, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και φυσικά η αγάπη για τα τρία τους παιδιά.

Το νέο ξεκίνημα

Σχεδόν δύο μήνες μετά, η 56χρονη «μεταμορφώνεται» και χαράζει νέο δρόμο στη ζωή της. Η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς όπως θέλει πλέον να την αποκαλούν, κάνει κινήσεις «ανεξαρτητοποίησης» και θέλει να ξορκίσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος

Αμέσως μετά το διαζύγιο αποφάσισε να επενδύσει σε ένα ακίνητο στο Σιάτλ αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η υπερπολυτελής έπαυλη διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και τεράστιους κήπους.

Μετά απο δεκαετίες ενασχόλησης με τα κοινά, η 56χρονη Μελίντα σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει πλέον σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο…να πολιτευτεί.

Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Μπάιντεν, ανάμεσά τους τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρον Κλάιν και την Σούζαν Ράις, επικεφαλής του συμβουλίου εσωτερικής πολιτικής, όπως επίσης επιφανείς γερουσιαστές.



Υπό την αιγίδα της οργάνωσης Pivotal Ventures, την οποία εγκαινίασε το 2015 ανεξάρτητα από τον σύζυγό της, η πρώην μάνατζερ της Microsoft ευελπιστεί να πείσει την αμερικανική κυβέρνηση να υιοθετήσει προτάσεις και αλλαγές που προωθεί.

H εταιρεία της Μελίντα «αποκαλύπτει και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία επηρεάζουν γυναίκες και οικογένειες στις ΗΠΑ, με καινοτόμες λύσεις» και προτάσεις.

Oυσιαστικά είναι ένα «όχημα» που ενισχύει ομάδες, ΜΚΟ και πρωτοβουλίες μικρές και ανεξάρτητες που δεν χωρούσαν στο πρόγραμμα του Ιδρύματος Gates.

Οι ξεχωριστές ζώες

Το διαζύγιο των Γκέιτς ανακοινώθηκε στις αρχές Μαΐου, οι διαδικασίες όμως είχαν ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν εδώ και πολύ καιρό. O Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς φέρεται να ζούσαν ξεχωριστές ζωές εδώ και χρόνια.

Η Μελίντα λέγεται ότι είχε συμβουλευθεί δικηγόρους ειδικούς σε θέματα διαζυγίων περίπου δύο χρόνια πριν καταθέσει επίσημα αίτηση.

Η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ήταν η μακροχρόνια σχέση του Μπιλ Γκέιτς με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή -σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή.

Στην πραγματικότητα πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι λένε οτι η Μελίντα «κουράστηκε» απο τις ατασθαλίες του πρώην συζύγου της. Περίμενε ωστόσο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους για να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Ο «άπιστος» κύριος Γκέιτς

Οι φήμες για τις απιστίες του «κυρίου Μicrosoft» που αποτελούσαν «αστικό μύθο» εδώ και καιρό έγιναν πλέον πρωτοσέλιδο.

Ο υπεράνω πάσης υποψίας σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται πως ήταν αρκετά άστατος και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε φέρει τη Μελίντα σε δύσκολη θέση.



Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο, ήταν η αποκάλυψη ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε παράνομο ειδύλλιο με υπάλληλο της Microsoft.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved