Γλυκά Νερά: Δικηγόρος του 33χρονου - Η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος πιλότος που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του, δεν είχε προσχεδιασμένη την δολοφονία της γυναίκας του.

Γλυκά Νερά: Δικηγόρος του 33χρονου - Η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη

Αποκαλυπτική είναι η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το νούμερο ένα στοιχείο που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και είχε να κάνει με το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου πιλότου που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, και στην ουσία καταγράφει κινήσεις και βήματα μέσα στο σπίτι τη στιγμή που ο ίδιος στο σενάριό του για τη δήθεν ληστεία υποστήριζε ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος από τους ληστές που τον απειλούσαν με όπλα.

«Δεν υπήρχε κάποιο άλλο κίνητρο για να την σκοτώσει»

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα, ούτε υπήρχε άλλο κίνητρο. Και αυτά καταρρίπτονται γιατί έχουμε ομολογία από τον ίδιο» σημείωσε ο συνήγορος, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο MEGA.

«Μια πράξη συνειδητοποιημένη από τον ίδιο, ενδεχομένως και από την πρώτη μέρα. Είναι μια ομολογημένη πράξη, μη αποκρύπτοντας κανένα στοιχείο. Με την ομολογία του έδωσε φως σε αρκετά σενάρια που υπήρχαν αν υπήρχε συνεργός ή άλλο κίνητρο, τα οποία καταρρίπτονται από τον ίδιο. Γνώμονας του είναι το παιδί» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπερασπιστική τους γραμμή θα είναι ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε «κατόπιν εξέλιξης έτερων γεγονότων».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved