Γλυκά Νερά εξελίξεις: Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα;

Η δολοφονία, που πάγωσε την κοινή γνώμη, προκαλεί νέα ερωτήματα - Στο στόχαστρο οι κινήσεις ενός σκουρόχρωμου αυτοκινήτου μάρκας BMW

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα;

Το σατανικό του σχέδιο να σκηνοθετήσει τη ληστεία μετά τη δολοφονία, φαίνεται πως το αντέγραψε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από την επίθεση στο σπίτι του συναδέλφου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα.

Το ρεσιτάλ υποκρισίας και το θέατρο συνεχίστηκε μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 11 Μαΐου.

Ωστόσο μέσα από την έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης, το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου, η έμπειρη παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, ενώ έδειξε να επιμένει και στην ύπαρξη ενός σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

Το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved